Tabel cu alimente

Acid sau alcalin dintr-o privire

Oricine dorește să țină evidența echilibrului acido-bazic ar trebui să verifice impactul pe care alimentele pe care le consumă în fiecare zi îl pot avea asupra echilibrului acido-bazic. Formează acid (încărcare) sau bază (descărcare) în corp? Așa-numita valoare SPAR (Sarcina potențială de acid renal a alimentelor) poate servi drept orientare. Acesta arată potențialul de încărcare acidă a alimentelor pentru rinichi:

Valoare SPAR negativă = alcalin

Valoare SPAR pozitivă = acid

 

 

Descarcă Tabelul cu alimente

Tabelul oferă informații despre încărcătura acidă a alimentelor. În dieta zilnică, ar trebui asigurat un echilibru de alimente cu valori SPAR acide și alcaline.
Informația se referă la 100 g de alimente.
Sursă: Calcul realizat de Remer și Manz (1995).

ÎN ECHILIBRU CU BASICA®

Cum poți reduce aciditatea și atinge noi niveluri de energie.

RECOMANDARE: BASICA® DIRECT

Cum susține Basica® succesul dietei sau postului.

CONCEPTUL NUTRIȚIONAL

Reducerea acidității sprijină pierderea în greutate

Produsele Basica®

Basica® Direct

Granule alcaline
Utilizare directă, fără apă, la birou sau în timpul călătoriilor

Basica® Compact

Comprimate alcaline
O modalitate convenabilă de a lua comprimatele în fiecare zi, acasă sau în timpul călătoriilor.