Peste 700 de testeri au confirmat:

Basica® Direct este un excelent stimulent energetic

Peste 700 de testeri au confirmat:
Basica® Direct este un excelent stimulent energetic

Epuizat, obosit, nefocalizat – sună familiar? Te întrebi des „Cum îmi pot recupera energia?” Lipsa de energie ar putea fi cauzată de acidoză, declanșată de stres și de o dietă dezechilibrată. Basica® Direct ajută la restabilizarea echilibrului acido-bazic prin conținutul de oligoelemente valoroase. Peste 700 de testeri de produse au încercat Basica® Energy Diet în perioada 2-30 aprilie 2018, ca parte a campaniei rtv EXPERTS (o platformă de sondaj a unei reviste germane) și și-au împărtășit experiențele cu prietenii, familia și cunoștințele.

Mult mai multă energie, cu un metabolism acido-bazic echilibrat

Iată cele mai importante rezultate:

  • 74% s-au simțit mai productivi după ce au luat Basica® Direct.
  • 72% au declarat că sunt mai puțin obosiți după ce au luat Basica® Direct.
  • 69% au observat mai multă energie după ce au luat Basica® Direct.

 

90% din experții RTV ar recomanda Basica® Direct altora.

Pe durata celor patru săptămâni de campanie, participanții care au acționat ca reprezentanți ai comunității au aflat multe despre echilibrul acido-bazic și au testat dieta energizantă Basica® cu Basica® Direct.

Iată câteva feedback-uri personale:

  • „Sunt cu adevărat impresionat de Basica Direct. Mă simt mult mai vioi și mai plin de energie. Amânarea sarcinilor a rămas în trecut. Curățenia de primăvară a fost mult mai ușoară. Și după aceea mai voiam să fac ceva. Sunt complet mulțumit de rezultat și le-am vorbit prietenilor despre asta. Voi lua din nou Basica Direct după pauza necesară.” (RTV EXPERT Collin)
  • „Sunt total impresionat. Este atât de ușor de luat, încât îl pot lua la locul de muncă, în timpul exercițiilor fizice și în timpul călătoriilor. Mă simt mai treaz, vital și activ. Familia mea, prietenii mei – toți sunt impresionați. Am recomandat produsul altora și tuturor, și toată lumea este impresionată. Mulțumesc mult pentru acest produs.”(Rtv EXPERT Regentanz18)
  • „Basica este cu adevărat un energizant perfect și pot dormi mai bine. Are un gust minunat și este ușor de luat. Soțului și fiului meu le-a plăcut foarte mult gustul. Vă mulțumesc că mi-ați permis să particip. Voi continua să iau Basica. Basica este minunat.”(Rtv EXPERT Andi)

Ceea ce vedeți: Energie și un nou impuls prin Basica® Direct – ceea ce experții rtv au confirmat în mod convingător este complet adevărat.

Mult mai multă energie, cu un metabolism acido-bazic echilibrat

Cu Basica® Direct, vă puteți ajuta corpul și vă puteți crește impulsul și energia. Mineralele alcaline și oligoelementele valoroase din Basica® Direct precum zincul stabilizează echilibrul acido-bazic și susțin vitalitatea mentală.

Magneziul conținut ajută la reducerea oboselii și epuizării și, alături de calciu, susține metabolismul energetic. Basica® Direct furnizează energie și elan.

  • Plicuri cu porții convenabile de luat direct fără apă
  • Gust răcoritor, natural, de lămâie
  • Fără zahăr, iod, lactoză sau gluten
  • Potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează

Importanța „supra-acidificării”?

Obiceiurile alimentare de astăzi sunt în mod special responsabile de perturbarea echilibrului nostru acido-bazic. Alimentele bogate în proteine ​​precum carnea, peștele, cârnații, brânza și produsele lactate, dar și pâinea și produsele din cereale, formează acid în organism.

Acest lucru duce la situația în care producția de energie din celule este compromisă. Motivul pentru aceasta este: activitatea enzimelor, „instrumentele” metabolismului energetic, este afectată de acidoză. Cei afectați sunt permanent lipsiți de energie și nu mai sunt performanți. Acest lucru este adesea însoțit de probleme de concentrare și lipsă de elan.

Dar cum îți poți recupera nivelul de energie? O schimbare a dietei este crucială pentru restabilizarea echilibrului acido-bazic. În viitor, încorporează mai multe alimente alcaline în dietă, cum ar fi fructele și legumele. Dacă dorești să afli care alimente se numesc în mod specific ca „producătoare de acid” și care sunt „alcaline”, atunci aruncă o privire la tabelul noastru cu alimente.

Oricine ține o cură de dezacidificare cu minerale alcaline își va stabiliza, de asemenea, echilibrul acido-bazic și va asigura metabolismul energetic funcțional. Merită să continuați timp de câteva săptămâni.

RECOMANDARE: BASICA® DIRECT

Cum susține Basica® succesul dietei sau postului.

ACIDOZA CRONICĂ

Ce se întâmplă dacă sistemul tampon al corpului este permanent suprasolicitat.

UN REGIM ALIMENTAR ALCALIN

Schimbarea dietei te poate ajuta la echilibrul acido-bazic.

Produsele Basica®

Basica® Direct

Granule alcaline
Utilizare directă, fără apă, la birou sau în timpul călătoriilor

Basica® Compact

Comprimate alcaline
O modalitate convenabilă de a lua comprimatele în fiecare zi, acasă sau în timpul călătoriilor.