Începe un

regim alimentar alcalin

Excesul de alimente alcaline asigură o dietă de succes

Pentru a obține succes pe termen lung cu Basica®, este important ca regimul alimentar zilnic să conțină alimente alcaline în exces. Ca regulă generală, 50% din alimentația zilnică ar trebui să fie formată din salate, legume și fructe. Aceasta include și sucurile de fructe și fructele uscate.

Basica® completează un regim alcalin

Dacă nu reușești să manânci o cantitate suficientă de alimente alcaline la fiecare masă, poți lua Basica® pentru o suplimenta cantitatea de minerale alcaline. Astfel, corpul tău poate neutraliza acizii excesivi și poate stabiliza din nou echilibrul acido-bazic. Basica® este disponibil în două forme de dozare, astfel încât să poți alege produsul care ți se potrivește cel mai bine: comprimate sau granule pentru utilizare directă. Poți găsi mai multe informații despre produsele Basica® aici.

Nu trebuie evitate complet alimentele care produc acid

Alimentele care produc acid trebuie reduse într-o dietă alcalină, cu toate acestea, nu trebuie renunțat complet la ele. Toate alimentele bogate în proteine produc acid, cum ar fi carnea, peștele, brânza, pâinea și cerealele. Asta deoarece proteina este formată din aminoacizi care conțin sulf și fosfat, care creează acid atunci când se descompun.

ECHILIBRUL ACIDO-BAZIC

Factorii importanți care afectează echilibrul

PRODUSELE BASICA®

De ce produsele Basica® sunt unice?

CONCEPTUL NUTRIȚIONAL

Reducerea acidului sprijină pierderea în greutate

Produsele Basica®

Basica® Direct

Granule alcaline
Utilizare directă, fără apă, la birou sau în timpul călătoriilor

Basica® Compact

Comprimate alcaline
O modalitate convenabilă de a lua comprimatele în fiecare zi, acasă sau în timpul călătoriilor.